Fina Rubio, presidenta de Fundació Surt, rebrà la Creu de Sant Jordi

 A Actualitat

El Govern de la Generalitat atorga enguany la Creu de Sant Jordi a la presidenta de Fundació Surt, Fina Rubio. Aquesta distinció s’atorga,  des de l’any 1981, a  les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

El reconeixement a Fina Rubio es fa “per la seva tasca com a presidenta de Surt, Fundació de Dones, amb la qual treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de sexe, amb la vista posada a assolir una societat amb equitat de gènere efectiva”.

Fundació Surt es va fundar l’any 1993, com a Associació de Dones per a la Inserció Laboral, i es va convertir en fundació l’any 2007. Des dels inicis, Fina Rubio va dirigir el treball de l’organització per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per erradicar les discriminacions per raó de sexe, amb la vista posada en assolir una societat amb equitat de gènere efectiva.

“És un reconeixement per totes les dones que hem treballat des dels feminismes i des de l’acció social, per l’empoderament de les done si la transformació social” ha manifestat Rubio.

Surt va complir 25 anys d’existència l’any 2018 i es defineix com una organització de dones, compromesa amb els valors d’equitat de gènere, inclusió, solidaritat, transformació transparent i gestió transparent, professional i socialment eficient.

Últimes publicacions

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.