Música sensible i solidària a favor de Fundació SURT

 A Actualitat

El festival Músiques Sensibles 2018 arrenca el mes de novembre al Petit Palau amb quatre grans propostes repartides en dos concerts dobles.

Músiques Sensibles marida cultura i solidaritat, destinant el 10% de la recaptació dels concerts a diferents organitzacions sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.

El concert del dia 9 de novembre els fons seran destinats a Fundació Surt i anirà a càrrec de Carmen Boza + Intana

El proper divendres 9 de novembre Carmen Boza + Intana. Tocaran al  Petit Palau -21h- en el marc del festival Músiques Sensibles. El 10% de la taquilla d’aquest concert anirà destinat a Fundació Surt.

Carmen Boza presentarà els temes del seu segon treball discogràfic Caja Negra. Amb aquest treball pren el comandament de la producció i arranjaments. Un àlbum ple de melodies enganxoses que donen suport a textos foscos i introspectius, on l’oient atent és testimoni del trànsit de l’artista per les complexitats de la vida moderna. La Caja Negra és el seu treball més personal i arriba sota la més absoluta independència. La seva trajectòria, la situa, com una de les propostes musicals més interessants i amb més projecció dels últims anys.

Intana obrirà la nit de divendres i ho farà tancant la gira de presentació del seu primer treball discogràfic Intana. Un disc captivador de pop acústic lluent i íntim. Un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d’americana i folk: la banda sonora per a matins de paisatges agrests i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses.  Arribaran al festival Músiques Sensibles després d’haver presentat el disc al Mercat de Música Viva de Vic del 2017 i tocat al Primavera Sound, Vida Festival, Primavera Club, Vespres de la UB, Artlab de la Pedrera i Minipop, entre molts d’altres.

Fundació Surt és una entitat d’acció social, fundada l’any 1993, que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de gènere. Son una organització de dones compromesa amb els valors d’equitat de gènere, inclusió, solidaritat i transformació social, amb una gestió transparent, professional i socialment eficient, i per tant treballen per assolir una societat amb equitat efectiva per a les dones.

Per a més informació: www.musiquessensibles.com

Premsa Músiques Sensibles 2018

Nestor Lozano – 636 178 181, nlozano@culturae.cat

Eduard Sant – 653 1695 15, esant@culturae.cat

Comunicació Fundació Surt

Carme Porta –  carme.porta@surt.org

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt