Surt obre canal de Telegram

 A Actualitat

La Fundació Surt amplia les vies de comunicació amb la ciutadania i altres organitzacions del teixit social a través de Telegram.

Coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari, l’entitat d’acció social busca transmetre de manera més àgil informacions del seu treball per a l’empoderament de les dones i l’equitat de gènere; sobre les propostes obertes a la ciutadania que mensualment, fins a final d’any, Surt ofereix en motiu de la celebració del seu quart de segle; així com altres informacions d’interès per a les persones i entitats vinculades o interessades en els feminismes.

“Ens proposem fer arribar coneixements generats al sí de l’entitat i denunciar violències i discriminacions masclistes que cal posar al centre d’atenció pública”, expliquen des de Surt. A més del canal de Telegram recentment estrenat, l’entitat fa anys que treballa per visibilitzar la seva activitat i posicionaments a través d’altres espais a la xarxa, com twitter, facebook i instagram. 

“La comunicació està directament vinculada a la feina d’incidència social i política; és part de la tasca de transformació social que desenvolupem, pel que ampliar-ne l’abast ha de ser un objectiu”, consideren des de Surt.”La comunicació ens permet contribuir a ampliar la sensibilització social, imprescindible per assolir, de manera efectiva, vides amb equitat de gènere”, afegeixen.

Publicacions recomanades

Fes un comentari