Surt obre les portes en motiu del seu vint-i-cinquè aniversari

 A Actualitat

Surt organitza una jornada de portes obertes dins del cicle d’activitats commemoratives del seu vint-i-cinquè aniversari. La jornada tindrà lloc el dimecres 26 de setembre, a la seu de l’entitat situada al barri del Raval de Barcelona, i serà liderada per l’equip del programa d’empoderament adreçat a dones en situació de pobresa Obrint portes.

“Volem que les persones ens coneguin una mica més, fer visible el nostre dia a dia, explicar com gestem els projectes i quins són els principis i objectius que ens mouen”, expliquen des de Surt, sobre el per què d’organitzar una jornada de portes obertes. Per aconseguir-ho, hi haurà, durant tot el dia, diverses activitats.

11h i 13h: Presentació de l’entitat i els seus projectes

17h: Xerrada amb dones del programa Obrint Portes

18h: Espectacle musical

18.30h: Pica-pica

A més, es podrà visitar l’exposició fotogràfica ‘Obrint portes’. “El mes de setembre marca, per a nosaltres, el darrer tram del nostre 25è aniversari. Un quadrimestre ple d’activitats que ens mostren a la ciutadania”, afegeixen des de l’organització.

Aquesta activitat és possible gràcies la suport econòmic de la diputació de Barcelona.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt