Surt ofereix a agents laborals formació en estratègies per millorar la inserció de les persones trans

 A Actualitat

La Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, estableix l’obligatorietat d’impulsar mesures de sensibilització en les empreses i desplegar estratègies per a la inserció laboral de les persones trans.

Si bé les dones estan discriminades en l’accés, la promoció, la permanència i el salari dins del mercat de treball, ser dona trans produeix un efecte multiplicador i, més enllà de la discriminació, provoca una exclusió social que actua de barrera al món laboral.

La manca de sensibilització i formació dels i les professionals de la xarxa d’ocupació i formació professional és un dels principals esculls per implementar accions que permetin donar -hi resposta.

Per això, la consultora de Surt ofereix una formació per a agents laborals, amb què es proposa millorar el coneixement dels i les agents laborals de la ciutat sobre la situació específica de les persones trans al mercat de treball, des d’una vessant teòrica i pràctica, posant el focus en les desigualtats i necessitats de les dones trans.

També té l’objectiu de proporcionar als i les professionals del món de l’ocupació eines pràctiques per millorar les estratègies d’atenció i acompanyament a persones trans en els processos d’inserció laboral i, alhora, de generar un espai participatiu de debat, intercanvi de coneixements i bones pràctiques entre agents laborals i persones LGTBI expertes en la promoció dels drets de les persones trans en l’àmbit laboral.

El curs (sense cost per a les persones participants) en estratègies per millorar la inserció de les persones trans tindrà una durada de 8 hores, repartides en dues sessions, els dies 23 i 30 de novembre, de 10:00h a 14:00h. Per participar a la formació cal inscripció prèvia.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.