Surt organitza un concurs literari amb les dones del Raval com a protagonistes en el marc de la celebració dels 25 anys

 A Actualitat

Les dones del Raval és la temàtica que centra el concurs literari que organitza la Fundació Surt, adreçat a infants, joves i persones adultes del barri. És l’activitat amb què l’entitat obre la celebració del seu vint-i-cinquè aniversari, que donarà lloc a activitats cada mes fins a final d’any, sota el lema “25 anys compromeses amb les dones”.

“Molts d’aquests anys de vida d’acció social i empoderament de les dones, de compromís per l’equitat de gènere, d’inclusió, solidaritat i transformació social, el Raval ha estat el barri que ens ha acollit, és per això que volem centrar-nos en el barri per visibilitzar l’acció i els drets de les dones”, expliquen des de Surt en la presentació del concurs literari.

Les obres participants poden ser una narració breu, un micro relat o bé una poesia, que parli de les dones al barri del Raval, en català o castellà. S’han establert quatre categories (infantil de 6 a 8 anys, infantil de 9 a 11, juvenil de 12 a 17 i adulta) i les persones participants només poden presentar un sol treball.

Els relats i poesies poden enviar-se fins al 18 d’abril per correu electrònic a comunicacio@surt.org o bé fer-se arribar presencialment a la seu de Surt. Els premis es lliuraran el 23 d’abril a la rambla del Raval.

El jurat el conformen les escriptores Jenn Diaz i Begoña García Carterón, la historiadora Soledad Bengoechea, la responsable de comunicació de la Fundació Tot Raval, Mireia Aranda, i la responsable de comunicació de la Fundació Surt, Carme Porta.

 

Podeu consultar les bases del concurs.

Publicacions recomanades

Fes un comentari