Surt organitza una jornada per debatre i intercanviar eines de prevenció i abordatge de la violència en nois i noies tutelades

 A Actualitat

La Fundació Surt organitza la jornada Trenquem amb les violències. Eines pràctiques per a la prevenció i l’abordatge de les violències envers joves tutelats/des des de la perspectiva de gènere, amb l’objectiu de generar un espai d’intercanvi i debat entre professionals, institucions i ciutadania que promogui la millora de l’atenció i el suport als i les adolescents tutelats/des, un col·lectiu sovint exposat, directament o indirectament, a diverses formes de violència.

 

 

“Volem contribuir a repensar col·lectivament eines pràctiques que permetin abordar i prevenir les violències, amb perspectiva de gènere i posant al centre els drets de la infània i la joventut, i fer-ho des dels centres on es desenvolupen els i les joves tutelades”, explica Alba Elvira, coordinadora del projecte europeu Alternative future, d’empoderament de noies i nois tutelats en què s’emmarca la jornada.

L’acte se celebrarà el 9 de novembre al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

Les places són limitades, pel que cal confirmar assistència. La inscripció és gratuïta i oberta a totes les persones interessades.

 

 

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.