Surt participa en la formació de l’Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores de Barcelona Activa

 A Actualitat

Surt oferirà formació en emprenedoria dins de l’Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores de Barcelona Activa. El format serà de càpsules de 4 hores que s’alternaran en matins (10h-14g) i tardes (15-19h) i tindran lloc a l’espai que l’agència de desenvolupament local té al Convent de Sant Agustí.

Democràcia interna, participació i equitat de gènere; intercooperació i mercat social, lideratge transformador, competències emprenedores i idea de negoci des de la perspectiva de gènere i emprenedoria des de la perspectiva de gènere són els continguts de la formació amb què l’entitat, especialitzada en consultoria de gènere, participarà en el programa de Barcelona Activa adreçat a dones emprenedores.

Les properes càpsules formatives són:

  • Competències emprenedores i idea de negoci des de la perspectiva de gènere, el 7/05, de 15h -19h
  • Democràcia interna, participació i equitat de gènere 09/05, de 10h – 14h
  • Taller l’emprenedoria des de la perspectiva de gènere sessió 1: 10/05 de 10h -14h i sessió 2 16/05 de 10h-14h
  • Lideratge Transformador 17/05, de 15h-19h

Les inscripcions s’han de fer a través de la web de l’Escola de Dones o bé amb un correu electrònic a marc.brugulat@barcelonactiva.cat. 

 

Més informació del contingut:

  • Democràcia interna, participació i equitat de gènere. Té per objectiu proporcionar eines per a implementar principis democràtics en la gestió del talent humà d’una organització, i així afavorir la igualtat de gènere, la llibertat d’expressió, la participació i la transparència.
  • Intercooperació i mercat social. Dirigida a persones interessades en conèixer els xarxes d’intercooperació i el seu potencial per promoure la igualtat de gènere.
  • Lideratge Transformador. Un nou model de lideratge, centrat en el talent de les persones i amb potencial transformador. Es treballa l’autoconeixement de la persona participat i es defineix un full de ruta per tal de millorar les capacitats actuals.
  • Competències emprenedores i idea de negoci des de la perspectiva de gènere.  Té per objectiu identificar i recuperar algunes competències que es desenvolupen en l’àmbit privat (reproductiu), sovint invisibilitzades, però que són claus per emprendre i mantenir el negoci amb èxit.
  • Taller l’emprenedoria des de la perspectiva de gènere. Taller de dues sessions de 4 hores cadascuna dirigit a persones emprenedores. A la primera part, s’estudia de forma transversal la perspectiva de gènere com a eina d’anàlisi de l’emprenedoria i del mercat de treball actuals i, a la segona part, s’analitzen les estructures de desigualtat i l’impacte en les dones emprenedores, centrant-se en la reflexió i acompanyament a persones emprenedores, per tal de visibilitzar tots els contextos, competències, obstacles i oportunitats que les dones es troben en el camí de l’emprenedoria.
Publicacions recomanades

Fes un comentari