Surt posa en marxa una nova edició del Servei Integral d’Acollida per a Dones Immigrades

 A Actualitat

Surt engega una nova edició del  Servei Integral d’Acollida per a Dones Immigrades extracomunitàries (SADI), que es concreta en un curs d’alfabetització, un taller de desenvolupament de competències i tastets d’oficis. 

El programa té l’objectiu d’apropar les dones nouvingudes a la realitat del seu entorn, a partir d’acompanyar-les en la descoberta del funcionament de la societat d’acollida, així com en el coneixement de diferents oficis .

A més, el SADI inclou accions de sensibilització adreçades al teixit empresarial, per tal d’ampliar el nombre d’empreses col·laboradores que afavoreixen la inserció sociolaboral de les participants.

Les dones que hi participen, també poden accedir a assessorament jurídic en estrangeria, mediació intercultural i suport davant de situacions de violència masclista.

El proper dimarts, 19 de setembre, a les 11h, tindrà lloc una sessió informativa a la seu de Surt (c/Guàrdia, 14, a prop de la parada de metro de Drassanes-L3).

Les dones interessades a participar al programa, poden sol·licitar-ho personalment a la recepció de Surt. Per a derivacions, podeu escriure a xantal.genovart@surt.org.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.