Surt secunda la vaga feminista convocada pel 8 de març

 A Actualitat

La Fundació Surt s’ha adherit a la vaga del 8 de març impulsada pel moviment feminista, per denunciar les discriminacions i violències masclistes i exigir els drets efectius de les dones.

“Surt, com a entitat compromesa amb les dones, mostrarem el nostre suport a la vaga feminista i tancarem l’entitat el proper 8 de març. Tancarem per mostrar que plantem cara a l’ordre patriarcal, racista, colonitzador i capitalista, perquè és un sistema depredador de la vida”, planteja Sira Vilardell, directora general de l’entitat.

Durant la setmana, Surt es proposa contribuir a visibilitzar les raons per fer vaga de treball remunerat i no remunerat, d’estudis i de consum,  i, així, animar a participar en la mobilització feminista. Ho farà a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #NosaltresFemVaga8M.   

“De motius per fer una vaga que traspassa l’esfera laboral i toca totes les esfera de la vida, en tenim mil. Molts, els veiem dia a dia, amb el treball per a l’empoderament econòmic, personal, comunitari i sociopolític de les dones que tirem endavant a través dels projectes de l’entitat”, explica Vilardell. “Aturar-nos el 8 de març està alineat amb el treball que ens mou la resta de l’any”, afegeix.

Últimes publicacions

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.