Intercooperem

Fundació intermedia

La Fundació Intermedia és una iniciativa coimpulsada per la Fundació Surt, la Fundació IRES i Suara Cooperativa, fonamentada en els valors del desenvolupament personal, la responsabilitat social, l’equitat de gènere i la innovació.

Intermedia, homologada com a agència de col·locació, atén persones, especialment en situacions d’alta vulnerabilitat social i laboral i actua per millorar-ne l’ocupació i l’ocupabilitat, és a dir, incrementar-ne les possibilitat de trobar feina, alhora que suposa una eina de desenvolupament personal.

Les accions d’assessorament, orientació, capacitació i desenvolupament de trajectòries professionals que ofereix Intermedia es fa en estreta col·laboració amb les empreses i el teixit socioeconòmic.

Norai Raval SCCL

És un projecte cultural impulsat pel Consorci de les Drassanes Reials i el Museu Marítim de Barcelona que implica diferents agents socials i culturals del barri del Raval. La cooperativa està participada al 50% per la Fundació Surt.

El gestionem conjuntament amb Impulsem SCCL. Durant el darrer any, ha ampliat l’activitat com a empresa d’inserció i ha dut a terme diferents projectes culturals i gastronòmics. Una de les seves activitats principals és la gestió del restaurant del Museu Marítim de Barcelona.

UTE Surt-Suara

L’entitat ha constituït una Unió Temporal d’Empreses (UTE) amb la cooperativa Suara per gestionar el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Barcelona.

Prohabitatge

L’Associació ProHabitatge treballa per prevenir i eradicar l’exclusió residencial i el sensellarisme a Catalunya, des d’una una perspectiva de Drets Humans i de gènere. L’entitat gestiona diferents programes públics d’habitatge i disposa de programes residencials propis.

Membres de

Col·laborem

Participem

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.