La Xarxa de mentores del SIARE, activa en actes del 25-N amb el missatge “Respecte=Igualtat”

 A Bloc, Notícies

La Xarxa de mentores del Servei Integral d’Atenció, Recuperació i Empoderament per a dones víctimes de violència masclista (SIARE) participarà en actes del 25-N, dia per l’eliminació de la violència contra les dones, i difondrà el missatge “Respecte=Igualtat”, plasmat en enganxines que han ideat i dissenyat.

La proposta de sensibilització és resultat de trobades en què les mentores, dones recuperades de situacions de violència masclista en l’àmbit de la parella, han reflexionat entorn les violències masclistes i han volgut recollir en un lema la síntesi de les idees compartides, per generar un material de difusió que faci visible el seu objectiu: aconseguir ple respecte, en tot àmbit de la vida social, perquè, sense respecte, la igualtat de gènere no és una vivència real en el dia a dia de les dones.

Les mentores participaran en l’acció commemorativa organitzada per Ravaldona i la Taula Dona Raval (A les 11h a la Rambla del Raval) i en la manifestació convocada a Barcelona (A les 19h, a la Font de Canaletes), on repartiran el material de sensibilització per contribuir a estendre socialment el missatge que persegueixen que esdevingui una realitat.

La Xarxa de mentores, a més d’acompanyar dones que es troben en fases menys avançades del procés de recuperació de situacions de violència masclista en la parella, duu a terme una línia d’activitats de sensibilització al llarg de l’any. Precisament, un dels objectius de la Xarxa és ampliar les activitats de cara a la societat, per la qual cosa, és necessari sumar dones, en situació òptima de recuperació, al projecte.

Publicacions recomanades

Fes un comentari