La Xarxa de mentores del SIARE, activa en actes del 25-N amb el missatge “Respecte=Igualtat”

 A Bloc, Notícies

La Xarxa de mentores del Servei Integral d’Atenció, Recuperació i Empoderament per a dones víctimes de violència masclista (SIARE) participarà en actes del 25-N, dia per l’eliminació de la violència contra les dones, i difondrà el missatge “Respecte=Igualtat”, plasmat en enganxines que han ideat i dissenyat.

La proposta de sensibilització és resultat de trobades en què les mentores, dones recuperades de situacions de violència masclista en l’àmbit de la parella, han reflexionat entorn les violències masclistes i han volgut recollir en un lema la síntesi de les idees compartides, per generar un material de difusió que faci visible el seu objectiu: aconseguir ple respecte, en tot àmbit de la vida social, perquè, sense respecte, la igualtat de gènere no és una vivència real en el dia a dia de les dones.

Les mentores participaran en l’acció commemorativa organitzada per Ravaldona i la Taula Dona Raval (A les 11h a la Rambla del Raval) i en la manifestació convocada a Barcelona (A les 19h, a la Font de Canaletes), on repartiran el material de sensibilització per contribuir a estendre socialment el missatge que persegueixen que esdevingui una realitat.

La Xarxa de mentores, a més d’acompanyar dones que es troben en fases menys avançades del procés de recuperació de situacions de violència masclista en la parella, duu a terme una línia d’activitats de sensibilització al llarg de l’any. Precisament, un dels objectius de la Xarxa és ampliar les activitats de cara a la societat, per la qual cosa, és necessari sumar dones, en situació òptima de recuperació, al projecte.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.