embed embed share link link comment comment
Embed This Video close
Share This Video close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed test
Rate This Video embed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
rate rate tags tags related related lights lights

HANDS COMPUTER MUSIC/ Sonarmàtica

HANDS COMPUTER MUSIC/ Sonarmàtica

En el marc del Festival Sònar, SonarMàtica 2009 aborda, des del títol de Mecànics, l’efervescent escena DIY “fes-te’l tu mateix” aplicada a la creació sonora. Des de la construcció domèstica d’instruments musicals fins a la invenció d’enginys robóticos de baixa tecnologia, passant per la manufacturación de tot tipus de artilugios mecànics per a la producció sonora. L’escena creativa barcelonina és la protagonista central de la mostra. Així, Hangar centre de producció artística de la ciutat, s’incorpora com espai expositius de Sonarmàtica, presentant activitats creades específicament per als tres dies del festival.

Taller: Hands-Computer-Music / Lluis Gómez i Bigordà / Nico Baixas

En aquest workshop, s’explora i interactua amb diversos mecanismes de gestió d’imatge i so (programari i maquinari) que permeten la creació de mosaics, teixidures i efectes visuals i sonors a partir del reconeixement de formes.

También te puede interesar

Leave a Reply

Creative Commons License