Wikiplaza en Surt tv

wikiplaza_1

Transmisión en directo desde Figueres del 24 al 27 de Septiembre en www.surt.tv

El 2006, hackitectura.net va crear el concepte de la WikiPlaza com a resultat d’un treball d’investigació iniciat el 2003 en el qual proposa la creació d’un espai públic que pugui ser construït i transformat de forma cooperativa mitjançant la implantació de noves xarxes d’infraestructures tecnològiques ciutadanes i del desenvolupament d’una sèrie de protocols d’usos oberts i participatius. El primer prototip de la WikiPlaza, es va instal•lar a la Plaça de la Bastilla a París l’any 2009, en el context del Festival Futur en Seine. Recentment ha rebut una beca d’investigació de la Fundación Centro de Estudios Andaluces per al desenvolupament del treball titulat “WikiPlaza. Tecnologies de la informació i la comunicació per a la producció social de l’espai públic”.

Les activitats són obertes a tots els públics, tot programant amb especialment interès per a propar la creació coma eina a la mainada i al públic juvenil.Laboratori d’Experimentació Artística i Nous Mitjans (Joves) i Performance Interdisciplinar resultat del Taller; Segona Trobada d’Arquitectures Col•lectives (Tot Públic); Laboratori per Inventar Jugant (Infantil); Taller per a nens (infantil); Taller salut mental (Tot Públic); Projeccions i presentacions (Tot Públic)

Blog de Wikiplaza Figueres —> http://figueres.wikiplaza.org/

.

.

.

Random Posts

Leave a Reply

Creative Commons License