Taller Culinaria Hacker, trobada de gènere i ciberespai x0y1 (Sevilla)

Culinaria Hacker: és un taller de producció i retransmissió audiovisual per internet. El taller està dividit en dos mòduls, i es va impartir al CAAC (Centro Andaluz de Arte Contemporáneo de Sevilla), els passats dies 29 i 30 d’octubre de 2009 dins el marc de la Trobada x0y1, sobre gènere i ciberespai.

sevilla taller2

Ambdues sesions consisteixen en experimentar i utilitzar eines de software lliure (ordinadors amb linux, format de video ogg, software Theora Streaming Studio). Més enllà dels resultats estètics, el que ens interessa és fomentar l’experimentació i estimular un procès de construcció de coneixement col·laboratiu entre dones.

El taller sorgeix de l’apropiació tecnològica, en instancies on les dones han estat tradicionalment excluïdes, promou l’empoderament de manera bidireccional: de les particpants del taller, que s’apropien de la tecnologia, i de l’empoderament de les facilitadores a través de la multiplicació de l’aprenentatge col·lectiu i col·laboratiu.

Mans a la massa!!! escollim els ingredients, compartim receptes i cuinem noves formes de col·laboració i intercanvi de coneixements, experiències i maneres d’utilitzar i transformar les nostres relacions amb les tecnologies, fent ús de les eines de la web 2.0/3.0 d’una manera crítica i divertida…

  • Visita el blog de culinariahacker; on hi podràs veure les fotografies dels tallers, documentació entorn de l’streaming i televisons online alternatives
  • Visita la mediabase de culinariahacker, on podràs veure el programa en directe “me puedes poner” que vàrem crear amb les participants de la trobada x0y1.
  • Descarrega’t el desplegable que hem dissenyat per aprendre a cuinar un streaming de forma ràpida i senzilla, clicant a les imatges següents:

davantweb

darrereweb

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.


Random Posts

Leave a Reply

Creative Commons License