ACABEM LA SELECCIÓ

 A Notícies, Uncategorized @ca

Aquesta setmana tanquem la selecció de dones per participar al programa  Construïm en Femení les Altres Economies , impulsat per Barcelona Activa i la Fundació Surt. Durant deu mesos, acompanyarem a dones que tinguin un projecte d’autoocupació i  vulguin crear empreses que s’emmarquin en el paraigües de l’Economia Social i Solidària No cal que el projecte estigui funcionant, només  cal que tingueu una idea pensada, treballada i arrelada social i territorialment; que promogui l’equitat; que hagueu iniciat activitat de manera incipient o volgueu fer-ho ja, i que l’activitat s’ubiqui a la ciutat de Barcelona.

Si hi esteu interessades, escriviu a joana.garcia@surt.org i begona.planas@barcelonactiva.cat

Construïm en Femení les Altres Economies també està adreçat a dones que participin en projectes de cooperatives o empreses socials amb homes, sempre que sigui en condicions d’equitat respecte els seus companys de projecte i elles siguin les que facin el programa formatiu.

El programa formatiu  tindrà lloc els matins de dilluns a dijous de 9:30 a 14.30 des del mes d’abril fins el mes de juny-juliol i, a partir d’aleshores,hi ha una dedicació menys intensiva durant els mesos de juliol-setembre-octubre i novembre.  El programa comprèn formacions teòriques i pràctiques, visites a empreses i cooperatives de l’economia social i solidària, trobades  i dinars amb dones emprenedores i cooperativistes i sessions d’acompanyament individual i de coworking.

En cas que la dona inscrita al programa sigui part d’un col·lectiu, pot alternar la seva participació a les sessions formatives amb altres companyes. Totes les activitats del programa són gratuïtes.

 

Publicacions recomanades

Fes un comentari