ACABEM LA SELECCIÓ

 A Notícies, Uncategorized @ca

Aquesta setmana tanquem la selecció de dones per participar al programa  Construïm en Femení les Altres Economies , impulsat per Barcelona Activa i la Fundació Surt. Durant deu mesos, acompanyarem a dones que tinguin un projecte d’autoocupació i  vulguin crear empreses que s’emmarquin en el paraigües de l’Economia Social i Solidària No cal que el projecte estigui funcionant, només  cal que tingueu una idea pensada, treballada i arrelada social i territorialment; que promogui l’equitat; que hagueu iniciat activitat de manera incipient o volgueu fer-ho ja, i que l’activitat s’ubiqui a la ciutat de Barcelona.

Si hi esteu interessades, escriviu a joana.garcia@surt.org i begona.planas@barcelonactiva.cat

Construïm en Femení les Altres Economies també està adreçat a dones que participin en projectes de cooperatives o empreses socials amb homes, sempre que sigui en condicions d’equitat respecte els seus companys de projecte i elles siguin les que facin el programa formatiu.

El programa formatiu  tindrà lloc els matins de dilluns a dijous de 9:30 a 14.30 des del mes d’abril fins el mes de juny-juliol i, a partir d’aleshores,hi ha una dedicació menys intensiva durant els mesos de juliol-setembre-octubre i novembre.  El programa comprèn formacions teòriques i pràctiques, visites a empreses i cooperatives de l’economia social i solidària, trobades  i dinars amb dones emprenedores i cooperativistes i sessions d’acompanyament individual i de coworking.

En cas que la dona inscrita al programa sigui part d’un col·lectiu, pot alternar la seva participació a les sessions formatives amb altres companyes. Totes les activitats del programa són gratuïtes.

 

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.