28 de juny, amb orgull

 A Actualitat

El 28 de juny celebrem el Dia de l’Orgull LGBTI, el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual perquè defensar els drets de les persones LGBTI és defensar els drets humans. Avui existeixen al món 11 països on hi ha perill de morir per mantenir relacions homosexuals i en 69 estats es criminalitzen. Formar part de la comunitat LGTBI es castiga en 1 de cada 3 països del món (el 35%).

A la Fundació Surt treballem cada dia en serveis i programes en favor de la normalització i protecció de la diversitat sexual i de gènere. Fem sensibilització per una tolerància zero davant de la discriminació per motiu d’orientació sexual i identitat.

Pots consultar recursos editats d’interès en la matèria:

Cada 28 de juny es commemoren els aldarulls succeïts a Stonewall, Nova York (EUA), l’any 1969 que van marcar l’inici de l’alliberament homosexual. Aquell dia la població LGBTI va sortir al carrer de forma pacífica per visibilitzar-se i demanar la plena igualtat jurídica i social i lluitar contra la discriminació i els abusos patits.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt