ACCIÓ renova el conveni amb Surt per continuar acompanyant l’entitat en el procés d’internacionalització

 A Actualitat

ACCIÓ ha renovat el conveni amb Surt per continuar acompanyant l’entitat en el procés d’internacionalització. “L’assessorament d’ACCIÓ durant l’any ha estat una oportunitat d’obrir la mirada, perquè treballem amb fons europeus des de fa molts anys però l’assessorament ens ha ajudat a veure altres oportunitats tant dins d’Europa com altres opcions internacionals”, explica Laura Sales, cap de l’àmbit de recerca de Surt.

Aquest departament, present a l’entitat des de l’inici, l’any 1993, “sempre ha volgut introduir innovació en l’atenció dels diversos programes d’atenció a les dones i ho ha fet a partir de finançament europeu”, ha explicat Sales en una jornada d’ACCIÓ en què ha estat convidada per compartir l’experiència internacional de l’entitat. Hi ha participat al costat d’altres organitzacions que compten amb l’acompanyament d’aquesta agència de la Generalitat de Catalunya dins del programa d’assessorament per a la internacionalització de l’economia social.

Si bé l’impacte social de la pandèmia de covid-19 ha forçat Surt a “reajustar les prioritats” i això ha afectat les perspectives d’ampliar l’acció internacional,  l’activitat europea de Surt s’ha mantingut amb nou projectes de recerca actius.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt