ACCIÓ renova el conveni amb Surt per continuar acompanyant l’entitat en el procés d’internacionalització

 In Actualitat

ACCIÓ ha renovat el conveni amb Surt per continuar acompanyant l’entitat en el procés d’internacionalització. “L’assessorament d’ACCIÓ durant l’any ha estat una oportunitat d’obrir la mirada, perquè treballem amb fons europeus des de fa molts anys però l’assessorament ens ha ajudat a veure altres oportunitats tant dins d’Europa com altres opcions internacionals”, explica Laura Sales, cap de l’àmbit de recerca de Surt.

Aquest departament, present a l’entitat des de l’inici, l’any 1993, “sempre ha volgut introduir innovació en l’atenció dels diversos programes d’atenció a les dones i ho ha fet a partir de finançament europeu”, ha explicat Sales en una jornada d’ACCIÓ en què ha estat convidada per compartir l’experiència internacional de l’entitat. Hi ha participat al costat d’altres organitzacions que compten amb l’acompanyament d’aquesta agència de la Generalitat de Catalunya dins del programa d’assessorament per a la internacionalització de l’economia social.

Si bé l’impacte social de la pandèmia de covid-19 ha forçat Surt a “reajustar les prioritats” i això ha afectat les perspectives d’ampliar l’acció internacional,  l’activitat europea de Surt s’ha mantingut amb nou projectes de recerca actius.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.