Acte final del Community Linkage

 A Actualitat

Després de dos anys treballant en el vincle efectiu entre els serveis d’atenció a les violències masclistes i les xarxes comunitàries de diferents territoris europeus, el Community Linkage clou amb un acte final el 13 de juny, a la sala d’actes de Rosa Sensat (Av. Drassanes, 3 Barcelona), de 10 h a 14 h.

A l’acte final del projecte europeu “Community Linkage: entre les reflexions de les dones participants i les anàlisis dels equips dinamitzadors”, les dones participants dels diversos països partners (Itàlia, Grècia, Eslovènia i Catalunya) conversaran sobre com han viscut el projecte, quins són els principals esculls a l’hora de connectar-se amb els serveis i quina mena de canvis s’haurien de generar per tal que el propòsit principal del projecte es pugui materialitzar.

Per recollir les anàlisis fonamentals, contextualitzades i els reptes sortejats en el transcurs del procés, es durà a terme una taula rodona amb una persona representant del partenariat de cada país. Teixint els diferents relats es posarà sobre la taula la realitat que viuen les dones migrants del projecte en relació amb els serveis que transiten en la seva quotidianitat.

Per assistir a l’acte final, és necessari inscriure’s:

La Fundació Surt s’ha implicat, del 2022 al 2024, amb la creació d’un espai de suport i formació davant les violències masclistes d’un grup de dones migrades del barri de Sant Roc (Badalona). L’objectiu ha estat enfortir la seva agència pròpia, que esdevinguin agents de canvi pel seu entorn i proposar millores als serveis especialitzats del municipi on viuen.

Community Linkage és una iniciativa finançada pel Fons Europeu i en la què participem 4 entitats i centres de recerca d’Itàlia (CESIE), Grècia (Diotima), Eslovènia (ZRS Koper) i Catalunya Fundació Surt).

Project: 101049734 — CommunityLinkage — CERV-2021-DAPHNE Co-financed by the CERV Programme of the EU
Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt