Acte final del projecte Engaged in Equality

 A Actualitat

L’empoderament de les noies i la promoció de masculinitats no violentes en els nois són els temes centrals dels vídeos treballats per l’alumnat i el professorat participant al projecte Engaged in Equality. Amb l’objectiu de sensibilitzar a l’adolescència des d’una perspectiva equitativa, el material audiovisual serà presentat en un acte de cloenda del projecte el 12 de gener de 2024, a Paral·lel 62 – Club P62 (Barcelona), de 17 h a 19 h (obertura de portes a partir de les 16:30 h).

L’esdeveniment comptarà amb l’actuació especial de la cantant Jim Gómez, guanyadora de la darrera edició del concurs de 3cat Eufòria 2023. Per assistir-hi només cal inscriure’s gratuïtament en aquest enllaç: https://forms.gle/p2znD4gyv4pubbCD7

Engaged in Equality és un projecte de recerca, sensibilització i formació per a la prevenció de les violències masclistes en adolescents que ha seguit un procés de formació adreçat a alumnat i professorat de l’institut Salvador Dalí d’El Prat de Llobregat, l’institut Caterina Albert de Barcelona i l’institut Baix Montseny de Sant Celoni.

El projecte europeu Engaged in Equality ha estat co-finançat gràcies a fons de la Comissió Europea, CERV-2021-DAPHNE, i juntament amb el suport de la Direcció General d’Alumnat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Podeu fer un tast dels vídeos en aquest enllaç.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt