Activitat comunitària del SIE de Terrassa

 A Actualitat

Fundació Surt és l’entitat gestora del servei d’intervenció Especialitzada (SIE) a Terrassa. Ja fa gairebé 2 anys que des del SIE Terrassa-Vallès Occidental l’equip interdisciplinari està acompanyant les dones, i llurs filles i fills, que han viscut situacions de violències masclistes.

El SIE està totalment implicat en la xarxa de serveis de la ciutat i municipis de la comarca, formant part dels circuits i protocols de violències masclistes.

En una proposta d’activitat comunitària la directora del SIE, Noèlia Bardés explica que “Ara ens proposem fer un pas més:  Trobar-nos amb vosaltres, dones⁺ particulars i  les que estan  organitzades en col·lectius, associacions i entitats compromeses amb la lluita feminista als carrers. Volem conèixer-vos i escoltar-vos, perquè no en tenim prou en apagar focs, volem canviar el paisatge.”.

Així el SIE Terrassa-Vallès Occidental portarà a terme una jornada de portes obertes el proper 7 d’octubre

Serà divendres 7 d’octubre  al carrer Cremat 24, 3r 1a, 16:00 a 20:00 al llarg de la tarda.

Podeu confirmar horari i nombre de persones per correu electrònic a bustia.sievoccterrassa@gencat.cat

Us convidaran a prendre un te o un cafè mentre compartiu!

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt