Activitat comunitària del SIE de Terrassa

 A Actualitat

Fundació Surt és l’entitat gestora del servei d’intervenció Especialitzada (SIE) a Terrassa. Ja fa gairebé 2 anys que des del SIE Terrassa-Vallès Occidental l’equip interdisciplinari està acompanyant les dones, i llurs filles i fills, que han viscut situacions de violències masclistes.

El SIE està totalment implicat en la xarxa de serveis de la ciutat i municipis de la comarca, formant part dels circuits i protocols de violències masclistes.

En una proposta d’activitat comunitària la directora del SIE, Noèlia Bardés explica que “Ara ens proposem fer un pas més:  Trobar-nos amb vosaltres, dones⁺ particulars i  les que estan  organitzades en col·lectius, associacions i entitats compromeses amb la lluita feminista als carrers. Volem conèixer-vos i escoltar-vos, perquè no en tenim prou en apagar focs, volem canviar el paisatge.”.

Així el SIE Terrassa-Vallès Occidental portarà a terme una jornada de portes obertes el proper 7 d’octubre

Serà divendres 7 d’octubre  al carrer Cremat 24, 3r 1a, 16:00 a 20:00 al llarg de la tarda.

Podeu confirmar horari i nombre de persones per correu electrònic a bustia.sievoccterrassa@gencat.cat

Us convidaran a prendre un te o un cafè mentre compartiu!

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.