Aprop 2024, Servei Integral d’Acompanyament a Dones Immigrades

 A Actualitat

Fins al maig, està en marxa la primera edició d’enguany de l’Aprop 2024, Servei Integral d’Acompanyament a Dones Immigrades amb càrregues familiars o en situació d’especial vulnerabilitat. El progama s’orienta a afavorir processos d’inclusió social i laboral i millora de vida i efectivitat dels drets de dones migrades.

El servei inclou:

  • Taller de desenvolupament de competències: curs de nivell bàsic de català (45 h); aproximació al mercat de treball; alfabetització digital; tècniques de recerca de feina.
  • Taller d’empoderament sociolaboral: coneixement de la societat catalana, de la Llei d’Acollida i de la Llei d’Estrangeria; Coneixement del mercat de treball; definició de l’objectiu laboral i elaboració del CV.
  • Tastet d’oficis: cuina mediterrània / perruqueria i imatge

Les sessions es realitzen a la seu de Surt (carrer Guàrdia, 14 baixos, Barcelona) els dilluns, dimecres i divendres, de 9.30h a 13.30h.

A més, les participants  a l’itinerari compten amb assessorament jurídic individualitzat d’estrangeria, servei de mediació intercultural i servei de suport a dones supervivents de violència masclista.

Les incripcions es poden fer per correu (xantal.genovart@surt.org), per whatsapp (696 50 21 41) o per telèfon (93 342 83 80).

D’altra banda, el servei ofereix accions de sensibilització adreçades al teixit empresarial. S’estableix relació amb empreses col·laboradores per tal de promoure la implicació i la coresponsabilitat des de la igualtat d’oportunitats i el respecte a la diversitat.

Es preveu la segona edició d’enguany al voltant del setembre-octubre.

L’Aprop compta amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt