Adherides a l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial

 A Actualitat

Compartim l’ambició i el desig d’empènyer una transició ecosocial de Catalunya. És per aquest motiu que ens hem adherit a l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial (ACTE), un front comú de moviments, col·lectius, organitzacions i persones que volem emprendre una transició ecosocial per anar cap a una una societat ecofeminista, postcapitalista i amb justícia global.

Aquest nou capítol s’ha obert el 7 de maig a Barcelona amb el suport de més de 270 entitats, activistes i moviments socials. La proposta és:

1. Ser una veu en el debat públic sobre la transició ecosocial, tant, des de la incidència política institucional, com des de la incidència mediàtica i social.
2. Desenvolupar un programa polític compartit per arribar a una societat ecofeminista, postcapitalista i amb justícia global, i cohesionar els moviments socials al voltant d’una visió comuna de transició ecosocial, des d’una perspectiva inclusiva per sumar la major diversitat de veus.
3. Afavorir processos de transició ecosocial locals, enfortint la feina dels col·lectius que porten anys treballant i acompanyant la creació d’assemblees locals i/o espais de coordinació.
4. Treballar la coordinació estratègica entre diferents moviments socials, per sumar esforços i impulsar mobilitzacions i accions unitàries.

L’ACTE serveix com a espai algutinador per a transversalitzar, tenir més força, confluir, defensar el futur i generar propostes.

Adhereix-t’hi aquí.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt