Atendre les violències des de la diversitat sexual i de gènere

 A Actualitat

Què vol dir ampliar la mirada de les violències de gènere per integrar la diversitat sexual? Com podem adaptar els serveis d’atenció a les necessitats de les persones LGTBI, en la seva diversitat? Aquestes són la pregunta que ha volgut abordar i respondre el projecte Look Wide.

Look Wide és un projecte que va cloure els seus treballs en una jornada internacional aquest mes de desembre, després de dos anys d’investigacions. Aquest projecte, liderat per Fundació Surt, ha estat un treball en xarxa amb diferents entitats europees: Differenza Donna, d’Itàlia, Dissens, d’Alemanya, Háttér Society, d’Hongria i KMOP, de Grècia.

La investigació ha analitzat diferents serveis d’abordatge de la violència de gènere per tal d’aportar una nova mirada des de la diversitat de gènere i orientació sexual. El resultat ha estat la detecció d’una sèrie de prejudicis que s’han identificat per tal de fer una sèrie de recomanacions a professionals.

Fruit d’aquest treball es va presentar la guia Ampliar la mirada sobre les violències de gènere. Cap a un model d’atenció a persones LGTBI i el web del projecte que s’adreça a professionals i persones.

Sinó vareu assistir a la jornada podeu accedir a les diferents taules i conferència  al Canal YouTube de la fundació

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt