Bodega Maset ha fet un donatiu de 10.000 euros al llarg del 2019 per donar suport a les dones en situacions de violència masclista

 A Actualitat

La bodega Maset del Lleó ha fet un donatiu de més de 10.000 euros a la Fundació Surt per donar suport als programes d’atenció i empoderament adreçats a dones en situacions de violència masclista, al llarg del 2019.

La col·laboració, emmarcada en el projecte de responsabilitat social de l’empresa anomenat ‘Siempre con ellas’,  es preveu mantenir enguany. “El compromís dels agents econòmics privats pot marcar la diferència a l’hora de tirar endavant o bé ampliar els recursos d’iniciatives socials, en el cas de la nostra feina, orientades a l’empoderament de les dones vulnerabilitzades”, considera Marisol Vergés, directora financera de Surt.

“Implicar les empreses del teixit econòmic del país en el repte de transformar la societat, resulta ser una peça imprescindible en el procés d’anar construint una societat més justa en termes de gènere”, ha afegit, en valorar que fos la bodega Maset la que contactés directament amb Surt per aportar-hi.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt