Campanya de sensibilització violències masclistes en adolescents

 A Actualitat

El projecte Engaged in Equality, un projecte de recerca, sensibilització i formació per a la prevenció de les violències masclistes en adolescents, ha començat el llençament de vídeos protagonitzats per l’alumnat.

Els vídeos són la fase final del projecte que ha desenvolupat sessions formatives per al professorat i de sensibilització per l’alumnat  fent èmfasi en l’empoderament de les noies i la promoció de masculinitats no violentes en els nois.

Han participat l’institut Salvador Dalí d’El Prat de Llobregat, l’institut Caterina Albert de Barcelona i l’institut Baix Montseny de Sant Celoni

El projecte europeu Engaged in Equality ha estat co-finançat gràcies a fons de la Comissió Europea, CERV-2021-DAPHNE, i juntament amb el suport de la Direcció General d’Alumnat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Podeu trobar els vídeos en aquest enllaç

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt