Cap a habitatges cooperatius inclusius: Surt participa en una jornada de treball i debat entre entitats, administracions i cooperatives

 A Actualitat

El projecte Enfortim l’habitatge social i inclusiu en el cohabitatge cooperatiu  organitza una jornada d’habitatge cooperatiu inclusiu i social per obrir un espai entre entitats socials, administracions públiques i el sector de l’habitatge cooperatiu, amb l’objectiu d’impulsar i potenciar la incorporació de persones en situació de vulnerabilitat en l’habitatge cooperatiu. Anna Albareda, responsable de projecte estratègics de Surt, serà una de les participants a la trobada.

La jornada “Habitatge cooperatiu inclusiu i social” serà dijous 21 de setembre de 10:00h a 13:30h, a la Lleialtat Santsenca (c/ Olzinelles, 31, baixos, Barcelona).

Hi participaran Fundació Nazareth, Grup cooperatiu TEB, Sostre Cívic, Punt de Referència, l’Ajuntament de Prat de Llobretat, l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya,  a més de Surt.

L’habitatge cooperatiu viu un molt bon moment de salut, però la majoria de projectes de cohabitatge no solen arribar o tenir en compte totes les capes de la població, sobretot les persones que viuen en situació de més vulnerabilitat i exclusió.

Per això, Enfortim l’habitatge social i inclusiu en el cohabitatge cooperatiu busca a través de les seves accions promoure les condicions per crear espais en què tothom pugui conviure amb les seves diversitats i vulnerabilitats i generar un marc de referència per impulsar la inclusió en els projectes de cohabitatge.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt