Community Linkage, “Tensionant les relacions de poder en la intervenció comunitària”

 A Actualitat

El 30 d’abril, Surt organitza la sessió de sensibilització “Tensionant les relacions de poder en la intervenció comunitària: L’experiència del projecte Community Linkage”, on l’equip presentarà els resultats obtinguts fins ara al projecte Community Linkage. La trobada es realitzarà de 10h a 13h, a l’Aula de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (avinguda de les Drassanes, 3 Barcelona).

La sessió es vertebrarà de dinàmiques vivencials per a que les professionals d’entitats participants puguin conèixer el camí recorregut durant dos anys en el projecte desenvolupat a Badalona amb finançament europeu. S’ha treballat amb una quinzena de dones badalonines migrades en la identificació de violències masclistes, el suport mutu en una xarxa de dones migrades i la millora entre serveis d’atenció especialitzats.

La proposta pretén transferir les metodologies utilitzades perquè puguin adoptar-se a les diferents àrees de treball de Surt.

Inscripcions: formulari online

Community Linkage

Establir una “connexió efectiva” entre els serveis d’atenció a les violències masclistes i les comunitats de dones migrades és l’objectiu de Community Linkage, un projecte europeu coordinat per Surt amb la vista posada en promoure la identificació de les situacions de violència i la millora tant de la prevenció com del suport a les dones. El repte ha estat facilitar un aprenentatge mutu entre serveis d’atenció especialitzats davant les violències masclistes i xarxes de dones migrades.

Community Linkage és una iniciativa finançada pel Fons Europeu i en la què participen 4 entitats i centres de recerca d’Itàlia, Grècia, Eslovènia i Catalunya. Es va iniciar a la tardor del 2022 i ha tancat amb la presentació dels resultats del procés a la primavera de 2024.

Project: 101049734 — CommunityLinkage — CERV-2021-DAPHNE Co-financed by the CERV Programme of the EU
Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt