Debat polítiques de dones

 A Actualitat

El dilluns, 6 de maig, el Consell Nacional de les Dones de Catalunya organitza el Debat polítiques de dones a l’Institut Català de les Dones (plaça Pere Coromines, 1 Barcelona). La Trobada amb les representants de les candidatures a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2024 s’iniciarà a les 17h.

Hi participen: Elena Díaz (PSC-PSOE); Ana Balsera (ERC); Glòria Freixa (Junts + Carles Puigdemont per Catalunya-Junts+); Núria Gibert (CUP-Defensem la Terra); Susanna Segovia (Comuns Sumar) i Eva Higuera (PP).

La moderació és a càrrec d’Eugènia Bretones, vicepresidenta segona del CNDC. A la coordinació de l’acte hi ha participat: Núria Viñas, Lola Sánchez, Sílvia Aldavert, Júlia Vega, M. Carme Riu, Ana Pacheco, Gemma Falguera, Carme Porta, Trini Lleixà, Salwa El Gharbi i Alícia Oliver.

La inscripció és obligatòria per assistir tant presencialment com per la retransmissió en línia (fins a les 14h del mateix 6 de maig).
Les inscripcions es realitzen individualment i es poden registrar diferents persones d’una mateixa entitat.

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt