DIXIT organitza una xerrada per presentar l’experiència del projecte europeu ‘Play it for change’, coordinat per Surt

 A Actualitat

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials organitza la conferència “La prevenció de les violències masclistes a l’adolescència a través de la música”, en què Alba Elvira, investigadora de l’àrea de recerca de Surt, presentarà l’experiència del projecte europeu Play it for change, dirigit a prevenir les violències masclistes a l’adolescència a través de la música. 

La xerrada analitzarà les desigualtats de gènere i les violències masclistes i com s’expressen a l’adolescència. Se centrarà en els resultats de la recerca d’aquest projecte, coordinat per Surt, sobre la percepció i l’impacte dels estereotips i els rols de gènere a la música en adolescents. 

També analitzarà com les representacions de la masculinitat i la feminitat a les cançons i videoclips afecten les expectatives, les actituds i els comportaments de les noies i els nois adolescents. Finalment, parlarà sobre els reptes que té el professorat davant la reproducció dels rols i estereotips masclistes i la prevenció de les violències masclistes. 

 Serà el 29 de juny a les 17h, a través de la plataforma zoom. Cal inscripció: https://dixit.gencat.cat/ca/aux_intern/formulari_01/index.html

Publicacions recomanades
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.