Dona, Emprèn en femení: de juny a desembre de 2024

 A Actualitat

El Dona, Emprèn en femení, programa de formació i acompanyament per a dones emprenedores, enceta el segon itinerari del 2024 el proper 4 de juny i fins al mes de desembre. El primer itinerari, realitzat del 6 de febrer al 30 de maig, ha proporcionat a les participants mòduls de balanç de competències, emprenedoria sostenible i màrqueting amb perspectiva de gènere impartida per a professionals del sector.

L’objectiu de Dona, Emprèn en femení és facilitar el seu lideratge, amb valors socials i d’equitat de gènere, i contribuir a la disminució de la bretxa de gènere existent en l’emprenedoria i el món empresarial. I és que una de les principals dificultats de l’emprenedoria femenina és subestimar els coneixements en aspectes financers, fiscals i de gestió empresarial, així com la manca de confiança en les pròpies capacitats per falta d’autoconeixement. És per això que l’itinerari formatiu proposa millorar aquests aspectes i treballar les competències tan tècniques com transversals de les dones participants.

D’altra banda, el projecte fomenta la generació de xarxa entre totes les dones participants i dones emprenedores en diferents sectors, el que serveix de base per a l’impuls de relacions d’intercooperació des d’una perspectiva feminista. Les sessions són presencials a la seu de la Fundació Surt i online.

L’itinerari formatiu, 100% subvencionat, compta amb suport tutorial individualitzat (en horaris a convenir) i inclou una jornada de networking per fomentar la relació i intercooperació entre dones emprenedores i empresàries prevista el proper 5 de novembre, de 10 h a 14 h. L’actuació compta amb el finançament del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer enviant un correu o trucant:

nuria.sancho@surt.org / 933428380

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt