Dones amb eines: formació Fem QA – analista de serveis digitals

 A Actualitat

El programa Dones amb eines activa la nova formació Fem QA – analista de serveis digitals. La formació serà del 13 de maig a l’11 de juliol de 2024, de dilluns a divendres, de 9.30h a 13.30 h, a la seu de la Fundació Surt (c. Guàrdia, 14 Barcelona) i a la seu de Basetis (Casa Milà, Passeig de Gràcia, 92, 1r 2a Barcelona).

La QA són les sigles en anglès “Quality Assurance“, pel que la feina d’analista QA consisteix en ser analista de qualitat. Tot i que pot enfocar-se en diversos productes i serveis, la seva principal atenció està en el funcionament correcte d’una solució tecnològica d’una empresa. És un sector laboral amb una alta demanda.

S’abordaran els següents continguts:

  • Introducció al món del desenvolupament
  • Metodologies àgils
  • Disseny de test, nivells testing i reporting
  • Eines útils per a una QA
  • Orientació laboral
  • Empoderament personal

Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu (jimena.colavitta@surt.org) o trucant al telèfon 685012519. Les places són limitades.

Dones amb eines és un itinerari formatiu que facilita a les participants coneixements teorico-pràctics en oficis tradicionalment masculitzats, per tal d’afavorir la inserció laboral al mercat de treball i trencar amb els estereotips sexistes associats a determinats sectors. Es tracta d’una formació professionalitzadora i acompanyament laboral per a dones de totes les edats.

És una acció que rep el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i l’empresa Basetis.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt