Dones amb eines, programa premiat per la Fundación Mutua Madrileña

 A Actualitat

El programa Dones amb eines desenvolupat per la Fundació Surt ha estat reconegut aquest mes de març a Madrid amb l’adjudicació d’una de les Ajudes a Projectes d’Acció Social que atorga anualment la Fundación Mutua Madrileña. El projecte de Surt ha estat premiat en la categoria “Integració laboral de joves en risc d’exclusió social”. La directora de l’entitat, Sira Vilardell, ha recollit el certificat en l’acte oficial celebrat aquest dilluns, 18 de març, a Madrid.

Dones amb eines és un itinerari formatiu que facilita a les dones participants coneixements teorico-pràctics en oficis tradicionalment masculitzats, per tal d’afavorir la seva inserció laboral al mercat de treball i trencar amb els estereotips sexistes associats a determinats sectors. Es tracta d’una formació professionalitzadora i acompanyament laboral per a dones de totes les edats.

La present convocatòria, presidida per la Reina Letizia, ha destinat en total més de 10 milions d’euros que han permès la posada en marxa de més de 330 projectes que han beneficiat directament prop de 390.000 persones. A la XII edició del certamen també va ser reconeguda una de les entitats aliades de Surt, la Fundació IRES, que ha aconseguit una de les ajudes en la categoria de projectes de violència de gènere i tràfic pel seu projecte d’atenció Andrómeda.

El proper mes d’abril s’inicia una nova formació a Surt, dins de l’itinerari formatiu Dones amb eines, de reparació d’ascensors, un ofici en demanda i en el que la presència de dones és escassa.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt