Dones migrades elaboren un tríptic de prevenció i actuació davant les violències masclistes

 A Actualitat

El grup de dones del programa Migració i Violència han elaborat un tríptic de prevenció i actuació davant les violències masclistes. Amb el missatge “No estàs sola. Vinguem d’on vinguem, viure lliure de violència masclista és un dret de totes”, es proposa fer arribar informació per desfer creences, donar a conèixer les formes que adopta la violència contra les dones dins de la parella i facilitar recursos per sortir-ne.

“Des de Surt fem un grup de dones migrades a Badalona l’any 2017 amb 12 dones de 6 nacionalitats diferents que decideixen elaborar un tríptic que pugui ser entregat a les dones quan arriben al territori on se’ls expliqui el que a elles els hi hauria agradat saber quan van arribar”, explica Gisela Quer, responsable de la línia de violència de gènere, equitat i LGTBI. El tríptic s’ha editat en els cinc idiomes més parlats dins del grup (a més de català i castellà, xinès, àrab i urdú), per apropar el contingut a les dones nouvingudes.

L’elaboració del material s’emmarca en una iniciativa, desenvolupada de la mà la secretaria de Migració de la Generalitat i la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, dirigida a generar un diàleg entre dones migrades per tal que aportin la seva expertesa per dissenyar estratègies per fer arribar els recursos públics a les dones migrades que pateixen violències masclistes en l’àmbit de la parella.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt