Dones RIU a la Fira de l’Ocupació de Tarragona

 A Actualitat

El 14 de març, la Fundació Surt participarà a la Fira de l’Ocupació de Tarragona que se celebrarà al Palau Firal i de Congressos de la ciutat. L’entitat serà present per primera vegada al certamen organitzat per la Cambra de Tarragona amb un stand (de 10 h a 18 h) donant a conèixer el programa d’orientació laboral «Dones RIU», que es desenvolupa al Camp de Tarragona.

A la desena edició de la Fira hi participaran més de 80 empreses que necessiten contractar a més d’un miler de persones. Pel que serà l’escenari ideal per trobar o canviar de feina perquè és la principal plataforma laboral del sud de Catalunya.

El Programa de Suport a les Dones en l’Àmbit Rural i Urbà «Dones RIU» coordinat per la Fundació SURT, amb la col·laboració de la Fundació Intermèdia, busca millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció laboral de les dones en dos nous sectors emergents: les economies verda i digital. Enguany s’està desenvolupant la segona edició i té descentralitzats al territori 6 punts d’atenció: Tarragona, Reus, Girona, Figueres, Igualada i Piera/Masquefa. El programa es dirigeix a dones que siguin majors de 16 anys i que estiguin inscrites al SOC com a DONO.  Proporciona 3 tres itineraris d’actuació: d’economia verda, d’economia digital i d’economia transversal. Estarà vigent  fins al 31 de maig de 2024.

“Aquesta fira és un espai de trobada i d’intercanvi entre entitats, empreses i persones que busquen orientar el seu futur laboral i conèixer les demandes i oportunitats que els hi ofereix el mercat laboral. Estem molt contentes de participar i acompanyar a les dones en aquest camí d’empoderament econòmic i d’entrada a nous sectors emergents”, ha avançat Esther García, cap de l’Àrea d’Empoderament Econòmic de SURT.

Dones RIU contempla accions de prospecció laboral a empreses del territori per tal d’afavorir el grau d’inserció de les dones participants.

Aquest és el programa de la Fira de l’Ocupació de Tarragona 2024:

9,30 h. Presentació

9,45 h. L’AUTOESTIMA I LA GESTIÓ DEL CANVI EN LA RECERCA DE FEINA
Javier Rodríguez – Director i formador a Creixem Formació

11 h. LES OCUPACIONS DEL FUTUR
Nilton Navarro – Brand Manager Infojobs i impulsor de la Kings League Infojobs

12 h. FES CRÈIXER LA TEVA MILLOR VERSIÓ PER MILLORAR L’OCUPABILITAT
María Villaraviz – Consultora de RRHH

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
8 M 2024 Manifestació Barcelona