ECAS, Coop57 i Òmnium Cultural impulsen una marató solidària per l’emergència social davant la crisi de la Covid-19

 A Actualitat

Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), d’on Surt és membre; Coop57 i Òmnium Cultural, inicien una marató solidària d’una setmana per recaptar fons i fer front comú davant l’emergència social agreujada per la crisi de la Covid-19.

En el marc del projecte “Lliures… de pobresa, d’exclusió i de desigualtats”, les tres organitzacions demanen a la ciutadania que contribueixi a respondre a les necessitats aguditzades per la pandèmia i que reclami “una vida digna per a tothom”.

“Els fons es dedicaran a projectes socials que combaten l’impacte de les desigualtats estructurals que la crisi de la Covid-19 ha tornat a evidenciar entre la població més vulnerabilitzada”, explica Sira Vilardell, directora de Surt i vicepresidenta d’ECAS.

La recaptació d’aquesta marató es repartirà en quatre eixos d’actuació: la pobresa cronificada i l’exclusió agreujada per l’atur; la infància en risc i sense accés a l’educació; no disposar d’una llar digne; i l’emergència alimentària i les necessitats bàsiques.

Les aportacions es poden fer a través de la pàgina web del Projecte Lliures. “Les tres organitzacions tornen a posar l’emergència social al centre del debat de país, amb l’objectiu de sumar en les lluites compartides contra les desigualtats i no deixar ningú pel camí”, expliquen des del projecte.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.