El Liceu obre les portes de l’òpera a una vintena de participants de programes de Surt

 A Actualitat

El Liceu ha convidat les participants de programes de Surt a descobrir-lo. Una desena de membres de la Xarxa de Mentores i una desena de participants del Servei d’Atenció a Dones Immigrades van assistir a un assaig del clàssic de Verdi Luisa Miller. Uns dies abans d’assistir-hi, el Liceu va impartir un taller introductori a l’òpera que n’ha facilitat l’acostament.

L’activitat, al costat d’altres dones de l’entitat veïna al Raval Diàlegs de Dona, ha possibilitat a les participants conèixer un espai emblemàtic de la ciutat i, també, un gènere artístic vist sovint com a llunyà.

L’activitat formativa que va oferir prèviament el Liceu, amb un equip de professionals de Musicològics desplaçat a Surt, va facilitar el gaudi de l’espectacle.

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt