El programa ‘Construïm en femení les altres economies’ oferirà acompanyament a emprenedores en l’ESS a partir d’octubre

 A Actualitat

Les eines que he anat creant a mesura que he anat vivint són les que m’han dut fins on sóc. Amb el ‘Construïm’, m’han ajudat a descobrir-les, a creure-me-les i a fer-ne ús”. Ho posa en valor l’Eulàlia, una de les participants de la primera edició de Construïm en femení les altres economies, un programa de promoció de l’emprenedoria cooperativa, social i solidària amb dones al capdavant. 

Aquest octubre, s’obre la segona edició del programa de Barcelona Activa, que acompanyarà una vintena més de dones a impulsar projectes empresarials amb impacte social. El programa oferirà formació, assessorament personalitzat, idees i recursos per donar-los una empenta en la primera fase.

Construïm en femení les altres economies dóna, també, l’oportunitat de compartir l’experiència amb un grup de dones emprenedores, amb les qualsconstruir sabers i una xarxa de suport mutu. 

El programa es desenvoluparà d’octubre a març, 3 dies a la setmana, en horari de matins. 

S’hi treballarà:

Construïm pas a pas: formació bàsica per elaborar el pla d’empresa (concreció d’idea, pla d’empresa en el marc de l’ESS, pla de màrqueting, recursos per posar en marxa el projecte, comunicació i formes jurídiques, sostenibilitat econòmica…).

Ancoratges: mòduls i càpsules formatives de suport a la construcció del projecte (habilitats emprenedores, economia feminista i de les cures, eines pràctiques de comunicació, intercooperació i mercat social, finances ètiques, democràcia interna…).

Espai de coworking per treballar el projecte i dinars en xarxa, per conèixer l’experiència d’altres dones emprenedores.

Durant tot el programa, cada una de les participants comptarà amb l’assessorament d’una experta que ajudarà a concretar el pla d’empresa.

D’entre totes les interessades, se’n seleccionaran 20. Cal ser dona, major d’edat i, preferiblement, estar a l’atur, tenir disponibilitat dilluns, dimecres i divendres al matí i voler impulsar un projecte preferiblement col·lectiu i liderat per dones.  Per optar-hi, cal inscriure’s i assistir a una sessió informativa del programa. 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt