El projecte SEN crea un directori de projectes per ampliar la difusió de les iniciatives d’emprenedores novells

 A Actualitat

En el marc del projecte SEN (Suport a Emprenedores Novells), a través del qual Surt desenvolupa accions de suport, creació de xarxa i col·laboració adreçades a dones que impulsen la seva iniciativa empresarial, s’ha creat un directori online per donar visibilitat als seus projectes emprenedors i afavorir-ne la difusió a les xarxes socials.

Segons Carolina Fort, responsable del projecte, “aquesta és una acció més de visibilitat per tal de promoure i donar a conèixer les iniciatives d’aquestes emprenedores”.

El SEN ofereix mentoratge, per part de dones directives o empresàries, a  emprenedores novells, per crear xarxes, compartir coneixements, recursos i seguretat en els projectes d’emprenedoria.

Per a més informació: surt@surt.org 933428380

 

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt