El projecte SEN crea un directori de projectes per ampliar la difusió de les iniciatives d’emprenedores novells

 A Actualitat

En el marc del projecte SEN (Suport a Emprenedores Novells), a través del qual Surt desenvolupa accions de suport, creació de xarxa i col·laboració adreçades a dones que impulsen la seva iniciativa empresarial, s’ha creat un directori online per donar visibilitat als seus projectes emprenedors i afavorir-ne la difusió a les xarxes socials.

Segons Carolina Fort, responsable del projecte, “aquesta és una acció més de visibilitat per tal de promoure i donar a conèixer les iniciatives d’aquestes emprenedores”.

El SEN ofereix mentoratge, per part de dones directives o empresàries, a  emprenedores novells, per crear xarxes, compartir coneixements, recursos i seguretat en els projectes d’emprenedoria.

Per a més informació: surt@surt.org 933428380

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt