El projecte Les Dúnia ofereix activitats d’estiu per a dones joves i es proposa ampliar el grup de participants durant l’any

 A Actualitat

Les Dúnia es proposa aprofitar l’estiu per ampliar el nombre de participants al projecte. Durant l’any, el grup de dones joves del barri del Besòs es reuneix per fer esport, tallers, sortides i altres activitats educatives. “Són activitats en que s’ho passen bé i treballen per als seus somnis i objectius, compromeses a més a aportar millores a la comunitat”, explica Txus Pedrosa, coordinadora del projecte, emmarcat en el Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Barcelona. .

“Ens diem Les Dúnia perquè significa ‘senyora del món’ i les joves que el van escollir volien expressar el valor de la diversitat, i els valors universals de pau, solidaritat i justícia’, detalla Pedrosa.

L’equip professional del projecte té l’objectiu d’afavorir un context de confiança, seguretat, i benestar per a les participants, de manera que joves d’entre 14 i 21 anys diverses (musulmanes o no, catalanes de diversos orígens, nouvingudes…) puguin sentir-se còmodes i acollides per desenvolupar-se en els seus objectius personals i trobar amistats.

Els espais on s’organitzen les activitats no són mixtes (només hi ha dones), també els esportius, per tal d’afavorir la participació de totes amb el màxim de confort.

El campus tindrà lloc al juliol i a l’agost i es pot continuar vinculada al grup durant el curs. Al juliol, el campus tindrà lloc tres dies a la setmana (dimarts al matí, dimecres al matí o la tarda –pot canviar segons l’activitat- i dijous a la tarda) i a l’agost serà un dia a la setmana. Les activitats seran tallers (vídeo-foto documental, cuina intercultural…), cinefòrums, sortides per la ciutat i fora, esport (criquet, futbol, i altres) i activitats culturals.

El campus és gratuït i cal inscripció abans del 29 de juny. És possible apuntar-se per un mes o pels dos. Les places són limitades però es mantindrà oberta la llista d’espera al llarg de tot l’estiu.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt