El projecte ‘Marielle’ suma respostes per l’empoderament econòmic i per prevenir la violència masclista contra dones en risc d’exclusió

 A Actualitat

Contribuir a l’empoderament econòmic de les dones en risc d’exclusió i a prevenir la violència masclista, és l’objectiu del projecte europeu ‘Marielle’, una iniciativa en què Surt participa al costat de les entitats Small Project Istanbul (Turquia), Euni Partners (Bulgària), Merkuri (Geòrgia), Per Esempio (Itàlia) i Social Empowerment (Grècia).

Professionals de les diverses organitzacions han estat a Barcelona per conèixer l’experiència de Surt en la millora de l’ocupabilitat de les dones, a partir de la identificació de competències adquirides en qualsevol esfera de la vida, traslladables al mercat laboral.

El projecte Erasmus+, que s’allargarà fins al 2022, preveu fomentar  la formació d’educadores i treballadores socials en habilitats per fer costat a les dones en risc d’exclusió, víctimes de violència i discriminació de gènere, a través de l’intercanvi de bones pràctiques entre professionals.

“Esperem aconseguir un major coneixement, comprensió i consciència de les professionals sobre la discriminació i violència contra les dones, així com millorar l’intercanvi i la metodologia en el camp de la prevenció de la discriminació i la violència contra les dones a escala transnacional”, explica Tatiana Diniz, a càrrec del projecte dins de Surt.

Crear una xarxa europea, iniciada per les organitzacions involucrades, “capaç de maximitzar el potencial de cooperació transnacional per construir connexions i metodologies que tinguin un impacte real en el pla internacional i local”, és un dels resultats esperats del projecte.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt