El projecte ‘Open doors’ comença la recerca per detectar què cal per garantir una atenció sanitària efectiva a les persones LGTBI

 A Actualitat

El projecte europeu ‘Open doors’, liderat a Catalunya per Surt i la Universitat de Girona, entra en la fase de recerca. A més de les entrevistes a persones clau, el grup d’investigadores ha formulat una enquesta, adreçada a personal de l’àmbit sanitari.

A partir de les necessitats detectades, es plantejarà una formació que pugui oferir-se en una fase posterior d’aquesta iniciativa europea.

‘Open doors’ es proposa reduir la discriminació contra les persones LGTBI en l’àmbit de la salut i promocionar l’atenció sanitària inclusiva. El projecte, desenvolupat entre 2019 i 2021, inclourà accions de capacitació de professionals de l’àmbit de salut, la realització d’un curs en línia i la publicació de materials adreçats a professionals per tal de promoure l’atenció sanitària inclusiva i basada en les necessitats de les persones LGTBI.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt