El projecte WeGo!2 organitza un seminari internacional dedicat a l’empoderament econòmic de les supervivents de violència masclista

 A Actualitat

El projecte WeGo!2-Building Economic Independence: the way out of Intimate Partner Violence, en què Surt participa al costat d’altres organitzacions europees, arriba al punt i final amb un seminari internacional de cloenda.

L’acte presentarà els principals resultats del projecte, que s’ha orientat a promoure l’empoderament econòmic de les supervivents de violència masclista en l’àmbit de la parella. Per fer-ho, s’ha apostat per enfortir xarxes de col·laboració i cooperació amb els sectors privats i públics i per intercanviar bones practiques identificades a escala europea.

Durant el seminari (en anglès, amb traducció simultània a italià, castellà, grec i búlgar) també es compartiran experiències locals dels territoris involucrats: Itàlia, Bulgària, Grècia i l’Estat espanyol. WeGo!2 ha estat finançat per la Comissió Europea.

L’acte tindrà lloc el dia 24 de març, de 9.30 a 11.30, i serà online. Cal inscripció per rebre la informació necessària per participar-hi.

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt