El punt de distribució d’aliments de Surt multiplica les persones ateses

 A Actualitat

El punt de distribució d’aliments de Surt està donant resposta a les necessitats d’alimentació de 149 unitats familiars, unes 440 persones, en les darreres setmanes. La xifra més que triplica les dones acompanyades pels programes de l’entitat que, abans de la crisi desencadenada pel coronavirus, requerien aquest suport.

La distribució se centralitza a la seu de Surt, al barri del Raval de Barcelona, i està coordinada pel programa d’atenció i empoderament adreçat a dones en situació de pobresa Obrint Portes, tot i que s’ha fet extensiu a dones que participen en altres programes de l’entitat.

“Les situacions són molt diverses, però, en síntesi, podem dir que són les dones als sectors de treball més precaris, en l’economia submergida o a temps parcial, les que han tingut més dificultats”, explica Esther Ramos, cap d’empoderament econòmic.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt