El Servei de Famílies Col·laboradores, premiat pel seu paper en la protecció social dels infants

 A Actualitat

El Servei de Famílies Col·laboradores de l’Ajuntament de Barcelona, gestionat per Surt, ha estat guardonat per l’associació estatal d’acolliment familiar (ASEAF). L’ha reconegut pel seu paper en la protecció social dels infants.

Sílvia Collado, gestora de projectes  del Departament d’Atenció Social a la Infància i les Famílies de l’Ajuntament i Xavier Molina, cap del departament d’atenció social, infància i famílies, ha recollit el premi, durant el Congrès sobre l’interès superior d’infants i adolescents que organitza aquesta associació cada dos anys.

A més del reconeixement de l’ASEAF al Servei de Famílies Col·laboradores com a recurs preventiu de referència en la protecció de la infància a Barcelona, una família participant al Servei ha compartit  la seva experiència a la taula de bones pràctiques per a la prevenció.

Aquest servei dona suport a famílies, en molts casos monoparentals, que necessiten un cop de mà per tenir cura dels seus fills o filles, a causa d’horaris laborals complicats, malalties o altres circumstàncies. El Servei de Famílies Col·laboradores les posa en contacte amb una altra família, que visqui a prop i que durant un temps determinat, que poden ser dies o hores, les complementi en la cura dels infants.

Per oferir-se com a família col·laboradora, cal contactar amb l’equip professional del servei, que informarà i avaluarà les persones interessades a donar suport a les criatures d’altres famílies de la ciutat: sfc@bcn.cat

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt