El Servei de Famílies Col·laboradores rep una visita institucional

 A Actualitat

Eva Baró, regidora de l’Ajuntament de Barcelona per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC); Núria Clotet, assessora de l’Institut Municipal de Serveis Socials; Núria Menta, directora de Serveis d’Intervenció Social; i Claudia Raya, cap del departament de família i infància, han visitat el Servei de Famílies Col·laboradores, un servei de l’Ajuntament de Barcelona, gestionat per Surt, dirigit a oferir suport en la cura dels infants a les famílies que ho requereixen en algun moment per qüestions com ara la impossibilitat de conciliar amb la feina o per malaltia.

Durant la visita institucional, han pogut conèixer una de les famílies col·laboradores del servei, és a dir, les persones que, de manera voluntària i desinteressada  complementen unes hores o dies la cura que les famílies de les criatures o joves els brinden de manera principal.

Com a punts febles, es van posar sobre la taula les pors que el personal tècnic detecta en moltes famílies a l’hora d’utilitzar el servei, així com la falta de famílies col·laboradores per donar més respostes a les demandes. Les satisfactòries col·laboracions aconseguides entre famílies, és, per altra banda, l’èxit del Servei de Famílies Col·laboradores que han destacat les tècniques. 

Amb la pandèmia de Covid-19, el servei ha seguit en actiu i, de fet, ha experimentat una crescuda en les demandes de suport per part de famílies amb dificultats per conciliar la feina amb la cura dels infants. Per col·laborar-hi, s’hi pot contactar a través de correu electrònic:  sfc@bcn.cat.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.