El servei d’emprenedoria de Surt ofereix càpsules formatives per afavorir l’activitat econòmica de les dones amb un projecte propi

 A Actualitat

El servei d’emprenedoria de Surt obre un cicle formatiu per a dones emprenedores. Les sessions, en format càpsula de quatre hores (dimarts de 10h a 14h), es desenvoluparan entre maig i juny i es dedicaran a l’activitat productiva o de servei, el màrqueting i les vendes, la comunicació del negoci, l’organització i la governança, les relacions amb l’entorn i la sostenibilitat econòmica.

“A les emprenedores els aportarà les eines necessàries per poder valorar la viabilitat de la seva idea de negoci a través del pla d’empresa, es tractaran tots els aspectes importants que ha de valorar qualsevol persona que vol posar en marxa un negoci, podran conèixer què vol dir economia social i solidària (ESS) i podran valorar introduir els valors de l’ESS als seus projectes”, en destaca Carolina Fort, responsable del servei d’emprenedoria de Surt.

 

foto de Fundació Surt.

 

Durant el cicle de formació per a emprenedores, “podran viure l’experiència amb altres dones en la seva mateixa situació, aprendre les unes de les altres, fer xarxa i comprobar que no estan soles en el seu camí emprenedor. Fer sessions grupals aporta coneixements que es poden treballar de manera conjunta, aportant i sumant entre totes”, afegeix Fort.

Per reforçar l’aposta de Surt per incentivar l’emprenedoria en el marc de l’economia social i solidària, les càpsules seran impartides per persones experimentades en l’acompanyant de projectes emprenedors sòcies de cooperatives, cosa que “facilitarà la incorporació dels valors de l’ESS en els projectes de les emprenedores participants que així ho vulguin”, matisa Fort.

Durant la formació, les participants continuaran amb l’acompanyament del servei d’emprenedoria, atès que “és amb el treball individual de les sessions d’assessorament que podrem treballar en detall i aprofundir en cadascun dels projectes”, n’explica la responsable.

Per a més informació, podeu escriure a carolina.fort@surt.org

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt