El SIARE inicia al maig els grups d’empoderament adreçats a dones supervivents de violència masclista

 A Actualitat

El Servei Integral d’Atenció, Recuperació i Empoderament (SIARE) per a dones que han sobreviscut situacions de violència masclista inicia els grups del segon trimestre. Ofereix, a partir de maig, un grup d’empoderament econòmic i un grup de recuperació de la violència, alhora que acompanyament jurídic i psicològic.

Les accions grupals i individuals són gratuïtes i tindran lloc a la seu de la Fundació Surt (c/ Guàrdia, 14, baixos, Barcelona. Metro: L3 Drassanes).

Per tal de derivar dones als serveis del SIARE, podeu escriure a siare@surt.org. Per fer consultes, podeu escriure a la mateixa adreça de correu electrònic o trucar al telèfon 93.342.83.80 (demanar per Gisela Quer o Anna Passarell).

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt