El taller floral Alblanc destinarà un percentatge de les seves vendes a col·laborar amb projectes d’empoderament de Surt

 A Actualitat

 

El taller floral Alblanc, dedicat a la venda de rams i de flor de temporada, destinarà a Surt un euro de cada venda que es faci d’un ram que han creat especialment per establir aquesta col·laboració.

Des d’aquest espai, ubicat al Poblenou de Barcelona, han expressat la voluntat de col·laborar per contribuir a enfortir iniciatives per la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones. “Fins a dia d’avui hem intentat transmetre aquests valors atorgant visibilitat al talent femení, jove i creatiu, però aquest any volem fer un pas més i portar a terme una acció més inclusiva amb un objectiu social”, expliquen sobre l’interès a col·laborar amb Surt, per “aportar un granet de sorra per superar la desigualtat i construir una societat més justa i equitativa per a totes”.

La directora financera de Surt, Marisol Vergés, remarca la importància d’aportacions com la que ofereix Alblanc per completar el finançament dels projectes desenvolupats per l’entitat.

Últimes publicacions
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.