El Punt d’Assessorament Energètic ha adaptat l’atenció per garantir els drets energètics durant la Covid-19

 A Actualitat

 

El coronavirus ha fet que el Punt d’Assessorament Energètic (PAE) als territoris de Ciutat Vella i l’Eixample, servei de l’Ajuntament de Barcelona, adapti l’atenció, però no l’ha aturada. La informació i el suport per tal que les persones puguin exercir els seus drets energètics i per aplicar mesures orientades a reduir el cost de les factures dels subministraments s’han mantingut a través de telèfon i correu electrònic.

Per contribuir a frenar la Covid-19, el PAE ha establert vies de contacte no presencials dirigides a atendre tothom que tingui dubtes sobre les seves factures, consums o incidències relacionades amb l’exercici dels drets energètics.

S’hi pot contactar al 93 000 80 54 de dilluns a divendres de 9h a 14h, o bé per correu electrònic: paecv@bcn.cat i paeeix@bcn.cat

 

 

 

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt